Retouren

Retourneren 

Retourneren is mogelijk. Enige uitzonderingen hierop zijn gepersonaliseerde kleding, helmen en overige artikelen zoals pucks. Je hebt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van je aankoop. Voor volledige terugbetaling is het wel van belang dat de goederen in originele staat zijn en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking. Het product mag uiteraard worden uitgeprobeerd maar mag niet beschadigd zijn en dient in de originele verpakking retour te worden gestuurd. Indien het product beschadigd retour wordt gezonden kunnen de kosten bij de consument in rekening worden gebracht. Goederen die geretourneerd worden dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakkingen en met factuurkopie retour gezonden te worden via de aangeleverde retourbon. Zodra de artikelen bij ons terug zijn afgeleverd, zal het aankoopbedrag van deze artikelen binnen 14 werkdagen teruggestort worden. De verzendkosten van de retournering zijn voor de rekening van de koper. Voor het retouradres verwijzen wij naar de bevestigingsmail van de bestelling.

Wil je je artikel ruilen of retourneren?
Dan willen wij je vragen om een nieuwe bestelling bij ons te plaatsen. Het is niet mogelijk om je bestelde artikel voor een ander artikel/maat te ruilen. Als je een bestelling wilt retourneren, is dit mogelijk door het pakket af te geven bij Optisport Sportboulevard Dordrecht. Retourneren kan in 4 eenvoudige stappen:

Stap 1: Neem contact op met Optisport Sportboulevard Dordrecht
Indien je een bestelling wilt retourneren, verzoeken wij contact op te nemen met Optisport Sportboulevard Dordrecht via het volgende e-mailadres: optisportonline@optisport.nl De afdeling retourneringen zal deze aanvraag in behandeling nemen en bekijken of de aanvraag gehonoreerd kan worden.

Stap 2: Verpak jouw bestelling in de herbruikbare verzendtas of een stevige doos
Vergeet niet de meegestuurde pakbon of een kopie ervan bij de retournering te doen. Ben je de pakbon kwijtgeraakt, stuur dan een briefje mee met het ordernummer. Zonder ordernummer kan de verwerking van de retour vertraging oplopen. Het ordernummer bestaat uit 8 of 10 cijfers.

Stap 3: Lever jouw pakket af bij Optisport Sportboulevard Dordrecht
Vergeet niet de naam van de leverancier te vermelden naar wie je het pakket terug wilt sturen. Het is niet nodig om zelf een adres op het pakket te zetten.

Stap 4: Afleverbewijs en terugstorting bedrag
Je ontvangt bij inlevering van jouw pakket een afleverbewijs. Bewaar dit bewijs goed. Zodra de retournering is afgehandeld en goedgekeurd door de externe leverancier, ontvang je van ons een e-mail met de bevestiging. Het bedrag wordt, na goedkeuring, teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer.

Extra lange retourtermijn vanwege het corona virus
In verband met corona virus hanteren wij een langere retourtermijn dan normaal. Het is gewoon mogelijk een bestelling te plaatsen. Indien het ontvangen product onverhoopt niet bevalt of niet past kan het artikel van onze leveranciers geretourneerd worden en zal het volledige aankoopbedrag worden teruggestort.

E-mail: parcels.customerservice@dhl.com
Telefoon: 088 3454 300
Chat: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/support