Leveringsinformatie

Bestellen

Hoe volg ik mijn bestelling?

Hoe volg je jouw zending online? Met gemak. Dankzij track en trace weet je dag en nacht waar je DHL pakket is, en wanneer je ‘m kunt verwachten. Het enige wat je nodig hebt is het zendingsnummer. Als je ook de postcode van de ontvanger invoert, worden de verzender en ontvanger zichtbaar en kun je de bezorgafspraak aanpassen. Wordt het pakket bij je buur afgeleverd, dan heb je zijn adres meteen bij de hand.

Goed dat je je pakket overal kunt volgen, maar je wilt natuurlijk vooral weten wanneer het aankomt. Met de Mijn DHL app zie je het verwachte bezorgmoment zodra de bezorging in de planning staat. Gewoon, op je telefoon of tablet. Is het pakket bij de buren of een DHL ServicePoint afgeleverd? Dan vind je het bezorgadres ook in de app. 

Download de app

Bezorgtijden

We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, overdag of ’s avonds. Voor 11:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Na 11:00 uur besteld, is binnen drie werkdagen in huis. Zodra we het pakket in handen hebben, laten we jou via track en trace en per e-mail weten wanneer we verwachten het pakket te bezorgen. Op de dag van bezorging zie je een specifieker tijdvak van het bezorgmoment.

Het kan gebeuren: onze bezorger staat voor een dichte deur, en ook je buren zijn gevlogen. Dan gaat je pakket de volgende werkdag naar een DHL ServicePoint in de buurt. Wil je liever niet de straat op en je pakket toch thuis ontvangen? Maak dan een nieuwe bezorgafspraak.

Kies een nieuw bezorgmoment

Betaalmogelijkheden

Optisportonline.nl accepteert de volgende betaalmethode:

  • iDeal
  • Sepa-overboeking